Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

3ος Δρόμος του Κάστανου 12/10/2019 - Πρόσκληση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιστιανών Άρτας "Ο Ανεμόμυλος" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας "Η Αγία Παρασκευή" διοργανώνουν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 τον 3ο Δρόμο του Κάστανου, μια βατή πεζοπορική διαδρομή με αφετηρία τα Πιστιανά και τέρμα τη Ροδαυγή μήκους 10 χλμ. Ο δρόμος του Κάστανου αποτελείται από μία υπέροχη διαδρομή γεμάτη νέα μονοπάτια και θέα που κόβει την ανάσα, και φυσικά γεμάτη εκπλήξεις, με το κυνήγι του κάστανου... 


Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Σχολείο στα Πλατάνια Πιστιανών, ώρα 15:00, και ύστερα από έναν περίπατο περίπου 2 ωρών θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Ροδαυγής, όπου την ίδια μέρα θα γίνεται και το χαράκωμα των καστάνων που θα χρησιμοποιηθούν για την 11η γιορτή Τσίπουρου και Κάστανου την επόμενη ημέρα, στην ίδια τοποθεσία.
Η ακριβής διαδρομή βρίσκεται αναρτημένη στον παρακάτω σύνδεσμο...


ΤΗΕ CHESTNUT ROUTE ...by the cooperation of the Cultural Associations of Pistiana and Rodavgi....is coming...Exploring new chestnut paths ...breathtaking view...and not to forget THE CHESTNUT HUNT....Saturday 12th October, 2019!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου